Gelukkig kunnen we op veel locaties weer langskomen en zijn we weer volop in bedrijf. Voor de locaties waar dit nog niet mogelijk is, zijn we online performances en activiteiten aan het ontwikkelen. Benieuwd hoe dat eruit zou kunnen zien? Neem alvast een kijkje bij Kleintjekunst in huis.  Binnenkort meer nieuws hierover.

Kleintjekunst maakt interactieve kunstprogramma’s voor kinderen van nul tot zes jaar, waarin ze hun eigen beeldtaal en lichaamstaal leren ontdekken en spelen met geluid. Professionele kunstenaars in de disciplines dans, visueel, ontwerp, muziek en drama verzorgen de uitvoering. De programma’s worden in serievorm uitgevoerd op plekken waar kinderen komen, zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen (groep 1 en 2), in Amsterdam en omgeving. In 2020 worden de programma’s o.a. uitgevoerd op de voorscholen van Impuls, Swazoom en Combiwel en we werken we samen met kinderopvangorganisaties zoals Kindergarden, Compananny en Kindercentrum Wereldkids.

Kleintjekunst wordt mede ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Voor de periode 2019-2020 hebben wij voor de 2e keer een ontwikkelsubsidie mogen ontvangen en voor de periode 2021-2024 zijn we onderdeel van het Kunstenplan van Amsterdam.